Real ziet Sneijder graag naar Inter vertrekken

Hoewel Wesley Sneijder een week geleden nog stellig beweerde dit seizoen te willen uitkomen voor Real Madrid, lijkt zijn toekomst toch elders te liggen. De Spaanse club wil de Oranje-international graag slijten aan Internazionale.

Real ziet Sneijder graag naar Inter vertrekken

Net als onder anderen Klaas-Jan Huntelaar en Rafael van der Vaart lijkt Sneijder het slachtoffer te worden van de koopwoede van Real tijdens deze zomer. De Koninklijke spendeerde miljoenen aan de komst van internationale sterren als Xabi Alonso, Karim Benzema, Kaká en Cristiano Ronaldo.

Ondanks de toegenomen concurrentie heeft trainer Manuel Pellegrini een aantal keren laten weten dat hij Sneijder graag bij zijn selectie wil houden. De keuze de middenvelder te verkopen zou dan ook afkomstig zijn van het bestuur van Real, dat al overeenstemming heeft bereikt met Internazionale over een transfersom.

Sneijder zat woensdagavond niet bij de wedstrijdselectie van de Madrilenen. In een vriendschappelijk duel was Real met 5-0 te sterk voor Borussia Dortmund. De middenvelder was in twee seizoenen elf keer trefzeker in 52 competitiewedstrijden voor de Spanjaarden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen