Red Bull Salzburg buigt achterstand om in overwinning

Trainer Huub Stevens heeft de derde competitiewedstrijd met Red Bull Salzburg gewonnen van LASK Linz. In het laatste half uur kwam de ploeg knap terug van een 2-1 achterstand.

In de veertigste minuut nam de thuisclub via Somen Tchoyi nog de leiding, maar met hun goals kort voor rust en kort na rust bezorgden Thomas Prager en Christian Mayrleb LASK Linz een 2-1 voorsprong.

Marc Janko werd door Stevens ingezet en de topscorer van afgelopen seizoen zette beide ploegen tien minuten na zijn invalbeurt weer op gelijke hoogte op aangeven van Alexander Zickler. Dezelfde Zickler maakte in de slotfase de winnende treffer door Silvije Cavlina te verschalken.

Door de overwinning is Red Bull Salzburg weer koploper in Oostenrijk. Net als SV Ried en Wiener SC heeft de club van Stevens zes punten uit drie wedstrijden.