Redknapp wil snel gesprek Spurs-preses met Modric

Luka Modric heeft zijn teleurstelling over de afgeketste transfer achter zich gelaten. Manager Harry Redknapp dringt aan op snelle onderhandelingen met de Kroatische middenvelder.

Redknapp wil snel gesprek Spurs-preses met Modric

Bij het sluiten van de transfermarkt zag Modric (26) zijn hoop op een transfer naar Chelsea vervliegen. Tot zijn ongenoegen zag de Kroatische middenvelder hoe een bod van 45 miljoen euro door Tottenham Hotspur van tafel werd geveegd.

Inmiddels legde Modric zich neer bij een langer verblijf op White Hart Lane en geeft hij weer alles voor The Spurs. Met zijn sensationele openingstreffer zondag tegen Liverpool (4-0) onderstreepte hij dat.

Het doelpunt bevestigde ook de kwaliteiten van Modric. 'Daarom kregen we een bod van 45 miljoen euro', zei Redknapp. De manager ziet ook geen teleurstelling meer bij de Kroaat. 'Hij is oké en gaat gewoon door.'

Redknapp acht de tijd rijp om opnieuw om de tafel te gaan met Modric. Onderwerp van gesprek is niet een transfer maar een nieuw contract. 'Ik denk dat voorzitter Daniel Levy met hem gaat zitten en gaat praten over de verbintenis. Dat is hoe ik het graag zie.' Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's