Reijnders kan comeback Real niet voorkomen bij officieus Milan-debuut

Reacties

Tijjani Reijnders heeft vannacht zijn officieuze debuut voor AC Milan gemaakt. Als invaller kon de van AZ overkomen middenvelder een oefennederlaag tegen Real Madrid niet voorkomen.

Reijnders kan comeback Real niet voorkomen bij officieus Milan-debuut
© Pro Shots
Real Madrid
Real Madrid
3 - 2
AC Milan
AC Milan

Reijnders rondde vorige week zijn miljoenentransfer naar Milan af. Direct was duidelijk dat er enkele fraaie affiches lonkten voor de 24-jarige middenvelder met oefenwedstrijden tegen Real, Barcelona en Juventus. In de eerste van de drie deed Reijnders vanaf de zeventigste minuut ook meteen mee, maar zijn officieuze debuut kende geen goede afloop.

Milan begon nog goed aan het duel in het kader van de Soccer Champions Tour. Eerst kopte Fikayo Tomori raak uit een corner van Christian Pulisic (overgekomen van Chelsea), daarna schoot Luka Romero (18) prachtig raak. De transfervrij van Lazio overgekomen aanvaller was na een half uur in de ploeg gekomen voor Junior Messias.

Op dat moment was Milan de bovenliggende partij, maar dat veranderde na rust. Trainer Carlo Ancelotti bracht bij Real onder anderen Luka Modric, Rodrygo en Vinícius Júnior binnen de lijnen en met dat drietal in het elftal draaide De Koninklijke de rollen om. Federico Valverde scoorde twee keer binnen een tijdsbestek van drie minuten

Tien minuten na de gelijkmaker van Valverde, die profiteerde van een keepersfout van Luca Sportiello en slordig balverlies van Tomori, wisselde Milan-coach Stefano Pioli zijn hele ploeg. Reijnders mocht daardoor ook opdraven. De middenvelder zag nog een schot worden geblokt, voordat Vinícius het duel besliste op aangeven van Modric.

Bekijk hier al onze video's
Meer T. Reijnders
Meer over T. Reijnders
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.