Reserverol dreigt voor Ramaj bij Ajax

Reacties

Het is twijfelachtig of Ajax het nieuwe seizoen ingaat met Diant Ramaj (22) als eerste keeper. Remko Pasveer (40) lijkt onder Francesco Farioli een streepje voor te hebben op de Duitser.

Reserverol dreigt voor Ramaj bij Ajax
© Pro Shots

Dat niet Ramaj, maar Pasveer afgelopen zaterdag bij de 'A-ploeg' van Farioli onder de lat stond, was een signaal dat de voorkeur van de Italiaan uit lijkt te gaan naar laatstgenoemde keeper. En dus dreigt Ramaj opnieuw op de bank te belanden bij Ajax.

Ramaj is één van de twaalf aankopen die Sven Mislintat vorig jaar zomer deed. De Duitse doelman begon op de bank, maar eenmaal onder de lat maakte hij een sterke indruk. Dat Ramaj nu weer op de bank dreigt te belanden, is voor hem een nieuwe tik.

Tot voor kort was Ramaj niet te koop, maar door zijn dreigende reserverol is een verkoop voor 31 augustus ineens niet meer onbespreekbaar. Die zou Ajax bovendien extra financiële middelen geven om op de transfermarkt meer te kunnen doen.

Ajax heeft ook Geronimo Rulli (32) en Jay Gorter nog onder contract staan. Tommy Setford rondde vorige week zijn transfer naar Arsenal af.

Lees meer duiding op VI PRO:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.