'Rivaldo heeft de keus uit drie Engelse clubs'

Als Rivaldo op donderdag aankomt in zijn vaderland Brazilië, zal de aanvaller in alle rust de aanbiedingen op een rijtje zetten. Volgens zijn zaakwaarnemer Jorge Gama zijn dat er drie: stuk voor stuk uit het Engelse Premiership.

'Rivaldo heeft de keus uit drie Engelse clubs'

Begin deze week werd Rivo voor de tweede keer dit seizoen (maar nu definitief) verlost van zijn contract met AC Milan. Volgens zijn agent Jorge Gama hoeft de 31-jarige spits echter geenszins te wanhopen.

'Vanaf donderdag zal hij in Brazilië alle aanbiedingen op een rijtje zetten', aldus Gama tegenover de BBC. 'We hebben drie aanbiedingen binnen van clubs uit het Engelse Premiership. Op dit moment zijn dat de enige aanbiedingen die hij heeft.'

Namen wilde Gama niet noemen, maar Liverpool sloot hij in ieder geval uit. Rivaldo zelf liet eerder dit jaar echter al weten graag naar Chelsea te willen komen. Bovendien komen vanwege de salariseisen van Rivaldo al een hoop clubs niet in aanmerking.

'Zijn contract bij AC Milan maakte van hem de best betaalde speler ter wereld', waarschuwde Gama maar vast. 'En eerder dit jaar nog heeft hij een aanbieding vanuit Qatar, om voor één miljoen dollar een maand te komen voetballen, afgeslagen.'

Bekijk hier al onze video's