RKC bevestigt terugkeer Ihattaren op Nederlandse velden

Reacties

Mohamed Ihattaren is weer voetballer. Bijna zes maanden na zijn vertrek bij Slavia Praag tekent de 22-jarige middenvelder een contract tot komende zomer bij RKC Waalwijk. In de deal is een optie voor nog een jaar opgenomen.

RKC bevestigt terugkeer Ihattaren op Nederlandse velden
© RKC Waalwijk

'We geven Mo de ruimte terug te keren als voetballer en zijn carriรจre een positief vervolg te geven', legt technisch directeur Mo Allach uit op de clubwebsite. 'Binnen RKC Waalwijk staat de mens centraal en we hebben er alle vertrouwen in dat hij voor ons van toegevoegde waarde zal zijn. Het past in de filosofie van de club om spelers die om wat voor redenen dan ook uit een moeilijke fase van hun loopbaan komen, op te nemen binnen onze familie met als doel elkaar te helpen.'

Ihattaren is blij met de kans die hij geboden krijgt bij de hekkensluiter van de Eredivisie. 'Ik ben dankbaar dat RKC Waalwijk mij de kans geeft weer actief te zijn als voetballer en mezelf bezig te houden met hetgeen ik het liefste doe. De gesprekken met Mo Allach en Henk Fraser gaven mij het warme gevoel waar ik naar opzoek was. Ik kijk er dan ook naar uit aan te sluiten bij de groep en de club te helpen zich wederom te handhaven in de Eredivisie dit seizoen.'

Ihattaren leek een veelbelovende carriรฉre tegemoet te treden toen hij op zestienjarige leeftijd debuteerde in de hoofdmacht van PSV. Via Juventus, Sampdoria, Ajax, Samsunspor en Slavia Praag komt hij nu in het Mandemakers Stadion terecht.

RKC hoopt met Ihattaren een kwaliteitsimpuls in de selectie te steken. De Waalwijkers begonnen het seizoen slecht met vijf nederlagen in de eerste vijf Eredivisie-duels.

Eredivisie

Stand Eredivisie 2024/2025

Nederland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
15
sc Heerenveen
5
1
1
3
6-13
-7
4
16
Heracles Almelo
5
0
3
2
2-7
-5
3
17
Almere City FC
5
0
2
3
2-12
-10
2
18
RKC Waalwijk
5
0
0
5
2-15
-13
0
* Actueel tot en met 19 sep. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.