Robben mogelijk op tijd hersteld voor duel met Barça

Wellicht kan Real Madrid-trainer Juande Ramos zaterdag tijdens de thuiswedstrijd tegen Barcelona een beroep doen op Arjen Robben. De flankspeler herstelt snel van een spierverrekking in zijn rechterkuit en zijn deelname aan de cruciale wedstrijd is dan ook niet uitgesloten.

Robben mogelijk op tijd hersteld voor duel met Barça

'Arjen doet hard zijn best om de wedstrijd van zaterdag te halen', bevestigde zijn vader en zaakwaarnemer Hans Robben aan VI.nl. 'De eerste diagnose was dat de spier tien dagen nodig had om te herstellen en het duel met Barcelona wordt op de elfde dag gespeeld.'

Robben kwam dinsdag als invaller in het veld tijdens het thuisduel met Getafe (3-2). Na achttien minuten sjokte de Oranje-international alweer geblesseerd van het veld. Voor het herstel staat een revalidatieperiode van twee tot drie weken, zo liet de medische staf van Real Madrid weten.

De veertigvoudig international bezocht fysiotherapeut Dick van Toorn in Nederland en deze bevestigde Robben dat hij hersteld is en zaterdag mogelijk mee kan doen tegen koploper Barça.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen