Rodrygo lacht om nominaties Ballon d'Or en krijgt bijval van Neymar

Reacties

Zeven spelers van Real Madrid maken kans op de Ballon d'Or. Dat geldt niet voor Rodrygo. De 23-jarige aanvaller lijkt weinig te begrijpen van de keuze.

Rodrygo lacht om nominaties Ballon d'Or en krijgt bijval van Neymar
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Antonio Rüdiger, Dani Carvajal, Federico Valverde, Jude Bellingham, Kylian Mbappé, Toni Kroos (inmiddels gestopt) en Vinícius Júnior maken kans om de Ballon d'Or in de wacht te slepen. Het zevental van Real Madrid behoort tot de groep van dertig genomineerden. De naam van Rodrygo stond niet op het lijstje van France Football, dat de prestigieuze trofee jaarlijks uitreikt.

Dat steekt de Braziliaan. Op Instagram herinnert Rodrygo zijn volgers aan zijn prestaties van afgelopen seizoen. De aanvaller van Real plaatste een collage met foto's van onder meer de eindzege in de Champions League, La Liga en de Supercopa. De beelden worden begeleid met een lach-emoji. Daarmee laat Rodrygo zijn onvrede blijken.

© Instagram @rodrygogoes

Neymar steunt Rodrygo
Ook Neymar liet van zich horen. De Braziliaanse superster maakte ook gebruik van Instagram om zijn mening te uiten. 'Minimaal topvijf van de wereld. Crack', schrijft Neymar bij een foto van zijn ploeggenoot bij het Braziliaanse elftal.

© Instagram @neymarjr
Bekijk hier al onze video's
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.