Roemeense selectie kopieert Japanse manieren met brandschone kleedkamer

Reacties

De Roemeense selectie heeft zich dinsdagavond van zijn beste kant laten zien op het EK. Na afloop van de met 0-3 verloren wedstrijd tegen Oranje lieten de Roemenen de kleedkamer achter zoals ze hem aantroffen: brandschoon.

Roemeense selectie kopieert Japanse manieren met brandschone kleedkamer
© UEFA
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Het opruimen van je troep hoort over het algemeen bij de normen en waarden van de doorsnee mens, maar hoe Roemenië het heeft aangepakt verdient een extra pluim. Op de hoofdafbeelding van dit artikel is te zien dat er geen grassprietje of modderspat meer te zien is in de kleedkamer van de Allianz Arena.

Naast een schone ruimte liet de Roemeense selectie nog wat achter. In een brief werd gastland Duitsland in het bijzonder bedankt voor het organiseren van het toernooi. De Roemenen schreven 'dankbaar te zijn voor alles wat ze hebben mogen meemaken' gedurende het toernooi.

Bekijk de brief die Roemenië in de kleedkamer achterliet hieronder:

© UEFA

Hoe Roemenië te werk is gegaan, komt bekend voor. Op de eindtoernooien waar Japan actief is, worden ook telkens brandschone kleedkamers aangetroffen. Bovendien ruimen de Japanse supporters ook al het vuil dat ze hebben achtergelaten op de tribunes op.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Roemenië
Meer over Roemenië
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.