Roma naar halve finale Coppa na winst tegen Juve

AS Roma heeft zich ten koste van Juventus geplaatst voor de halve finale van de Coppa Italia. Daarin is Internazionale de tegenstander.

Het duel had weinig om het lijf en was het aanzien niet waard, maar kende in de bezoekende ploeg wél de verdiende winnaar. Juventus oogde ongeïnspireerd en betaalde pas twintig minuten na rust de tol voor de lankmoedige houding toen Mirko Vucinic met een pegel vanaf de rand van het strafschopgebied doel trof: 0-1.

Rodrigo Ferrante Taddei verdubbelde in de blessuretijd de score en maakte aan alle onzekerheid aan einde, waardoor Roma zich kan gaan opmaken voor de halve finale. In de andere halve finale nemen AC Milan en Palermo het tegen elkaar op. Foto: VI Images