Rots kijkt niet gek op van belangstelling voor zijn trainer

Reacties

FC Twente-aanvaller Daan Rots is verre van verbaasd dat zijn trainer Joseph Oosting wordt genoemd als kandidaat om Arne Slot op te volgen bij Feyenoord, als die daadwerkelijk vertrekt. Dat vertelde Rots na de overwinning van zijn club op Almere City FC aan Voetbal International.

Rots kijkt niet gek op van belangstelling voor zijn trainer
© Pro Shots
FC Twente
FC Twente
3 - 1
Almere City FC
Almere City FC

'Ik vind het heel logisch dat hij wordt genoemd bij een club als Feyenoord', zegt de 22-jarige aanvaller. 'Dat is ook een volksclub. Ik snap het heel goed als ze aan hem zouden denken, zeker', aldus Rots over zijn oefenmeester. Samen zijn ze aan een uitstekend seizoen bezig: FC Twente bekleedt vlak voor het einde van het seizoen de derde plek in de Eredivisie, een positie die over een paar weken toegang biedt tot de voorrondes van de Champions League.

Rots hoopt dan ook dat Oosting nog even in Enschede blijft, zo spreekt hij uit. 'Ik hoop dat hij gewoon nog mijn trainer blijft. Hij heeft van mij een betere voetballer gemaakt, ik zou het jammer vinden als ik niet meer onder hem zou kunnen spelen. Maar als er een mooie kans voor hem komt, dan moet je daar altijd naar kijken. Dat is de voetballerij', aldus de nuchtere Achterhoeker.

Het hele gesprek met Daan Rots is te lezen op VI PRO:

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Twente
Meer over FC Twente
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer D. Rots
Meer over D. Rots
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.