Routinier Lucius sluit weer aan bij koploper Eindhoven

FC Eindhoven verdedigt vrijdagavond zijn koppositie in de Jupiler League bij AGOVV Apeldoorn. Trainer Ernest Faber, die de afgelopen interlandperiode actief was bij Oranje als assistent van bondscoach Bert van Marwijk, kan dan weer beschikken over routinier Theo Lucius (34).

Routinier Lucius sluit weer aan bij koploper Eindhoven

De ex-international kreeg onlangs tijdens het oefenduel met Anderlecht (2-0 verlies) rust wegens liesklachten. Ivo Rossen, die last heeft van een knie, is normaal gesproken ook weer inzetbaar.

Algemeen directeur Hans Smulders: 'Met hun ervaring zijn Theo en Ivo hartstikke belangrijk voor de groep, dus we zijn blij dat Theo en Ivo waarschijnlijk kunnen voetballen. Wat Ivo betreft bekijken we het van dag tot dag, maar normaal gesproken staat hij er.'

De verrassend goed presterende Brabanders kunnen in de tweede fase van de eerste periode beschikken over een vrijwel fitte selectie, die ook nog eens werd versterkt.

'We hebben in Ruud van de Rijt, die geopereerd is aan een meniscus, maar één geblesseerde. En dan hebben we er met Youness Mokhtar, gehuurd van PSV, ook nog een kwaliteitsinjectie bij gekregen', aldus Smulders. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's