Salah maakt topfit én met nieuw kapsel kennis met Slot

Reacties

Mohamed Salah is woensdag begonnen aan de voorbereiding op een nieuw seizoen bij Liverpool. De aanvaller is topfit uit zijn vakantie gekomen, zo blijkt uit een foto die gedeeld wordt door zijn werkgever. En, opvallender: hij is zijn bekende krullenbos in de zomer verloren.

Salah maakt topfit én met nieuw kapsel kennis met Slot
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Salah speelde na het Premier League-seizoen met Liverpool nog WK-kwalificatiewedstrijden met Egypte, waardoor hij zich pas later dan veel ploeggenoten hoefde te melden bij zijn club. Dat Salah tijdens zijn vakantie niet alle remmen los heeft gegooid, moge duidelijk zijn. De vleugelaanvaller lijkt juist alleen nog maar sterker te zijn geworden.

Door zijn nieuwe kapsel zal Arne Slot misschien even goed hebben moeten kijken wie hij tegenover zich had, maar toen Salah eenmaal was herkend, volgde er een innige omhelzing.

Salah speelt al sinds 2017 voor Liverpool en kwam in zeven jaar tijd tot 349 wedstrijden voor de club. Daarin was hij liefst 211 keer trefzeker. Zijn contract op Anfield loopt nog maar één jaar door, waardoor het de vraag is of Salah ook daadwerkelijk bij Liverpool zal blijven. Net als vorig jaar is er de nodige interesse vanuit Saoedi-Arabië in de sterspeler van The Reds.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.