Sancho kan na succesvolle huurperiode opnieuw mooie stap maken

Reacties

Paris Saint-Germain wil graag een vleugelspeler aan de selectie toevoegen en is daarbij doorgeschakeld naar Jadon Sancho van Manchester United. De door Erik ten Hag in genade aangenomen Engelsman is al een tijdje in gesprek met de Franse club.

Sancho kan na succesvolle huurperiode opnieuw mooie stap maken
© Pro Shots

PSG kreeg weliswaar niets voor de transfervrij vertrokken Kylian Mbappé, maar het leidde wel tot een gigantische daling van het salarishuis. Op financieel gebied krijgt de landskampioen zodoende weer wat speling en het idee is om de aanvallende linie te versterken. L'Équipe bracht eerder dat Khvicha Kvaratskhelia in beeld is, inmiddels is het nieuws van Foot Mercato over Sancho bevestigd door de krant.

Club en speler zouden al enkele dagen met elkaar in gesprek zijn, Sancho zou een overstap naar Parijs wel zien zitten. Een akkoord met Man Utd is er nog niet bereikt volgens het Franse medium. Sancho leefde vorig seizoen op tijdens een verhuurperiode bij Borussia Dortmund, dat hem tijdelijk kon overnemen van Man Utd nadat de relatie tussen speler en manager Ten Hag was verstoord. Hij speelde zelfs de Champions League-finale met de Duitsers.

Inmiddels is Sancho in genade aangenomen, maar een vertrek is mogelijk wel bespreekbaar. Al helemaal omdat Man Utd al in gesprek is met PSG over een andere speler: Manuel Ugarte. De middenvelder uit Uruguay zou juist naar Old Trafford moeten komen en wordt mogelijk gebruikt in de deal rondom Sancho. De aanvaller werd ook gelinkt aan Juventus, dat echter minder financiële stootkracht heeft.

Jadon Sancho maakte indruk bij zijn terugkeer bij Dortmund

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.