Saoedische topclub toont spierballen en legt tientallen miljoenen neer voor Toney

Reacties

Ivan Toney vervolgt zijn carrière in het Midden-Oosten. De 28-jarige aanvaller heeft vrijdag zijn handtekening gezet onder een vierjarig contract bij Al-Ahli.

Saoedische topclub toont spierballen en legt tientallen miljoenen neer voor Toney

Brentford en Al-Ahli bereikten op Deadline een akkoord over een transfersom van naar verluidt 47 miljoen euro. Ook Toney gaf zijn jawoord. De Engelse international onderging in Londen zijn medische keuring, die geen problemen opleverde. Dat betekent dat Toney zich kan opmaken voor zijn eerste buitenlandse avontuur.

Toney geldt als een laatbloeier en werkte zich in het shirt van Brentford op tot Engels international. De aanvaller maakte afgelopen zomer als invaller nog zijn opwachting in de verloren EK-finale tegen Spanje. Voor zijn komst naar Brentford speelde Toney achtereenvolgens voor Northampton Town, Newcastle United, Barnsley, Shrewsbury Town, Scunthorpe United, Wigan Athletic en Peterborough United.

Osimhen
Al-Ahli hoopt ook nog op de komst van Osimhen. Napoli heeft een bod van tachtig miljoen euro geaccepteerd, maar een overgang kwam niet van de grond. Dat betekent dat Robert Firmino, de aanvalsleider van Al-Ahli, er 'slechts' één concurrent van formaat bijkrijgt.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.