SC Heerenveen en Eintracht azen op Emnes

Sparta Rotterdam dreigt smaakmaker Marvin Emnes te verliezen. SC Heerenveen wil met een miljoenenbod de Duitse concurrentie aftroeven.

SC Heerenveen en Eintracht azen op Emnes

Eintracht Frankfurt is een andere serieuze kandidaat Emnes weg te halen bij Sparta, waar de negentienjarige belofte dit seizoen tot wasdom is gekomen. Volgens het Algemeen Dagblad maakt SC Heerenveen zich middels een miljoenenbod sterk voor de aanvaller.

Emnes weet zich gevolgd door verscheidene scouts. De aanvaller, die nog tot 2009 vastligt op Het Kasteel, gaat zich na afloop van de reguliere competitie bezinnen over zijn toekomst. 'Wij beseffen heel goed dat de interesse een luxeprobleem is, maar dat maakt het niet minder moeilijk', zei zijn zaakwaarnemer Edward Burleson deze week in VI. 'Hij staat op een soort crossroad. Wat is het beste voor hem?'

Sparta Rotterdam is een van de eerste gesprekspartners van Emnes. Het openbreken van het contract is een van de onderwerpen. 'Marvin staat nog twee jaar onder contract, dus kunnen wij als club een vraagprijs hanteren die wij willen', maakte technisch directeur Danny Blind zich deze week nog niet te druk over een eventueel afscheid.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen