Schiet Saibari tegen Sparta net als tegen Sporting minimaal één keer op doel?

ADVERTORIAL - PSV gaat zaterdagavond tegen Sparta Rotterdam op jacht naar de achtste overwinning op rij in de Eredivisie. Eén van de namen die ongetwijfeld zal starten, is Ismael Saibari. Unibet heeft een verhoogde odd rondom de middenvelder in petto.

Schiet Saibari tegen Sparta net als tegen Sporting minimaal één keer op doel?

Saibari heeft veel concurrentie bij PSV, maar in de afgelopen weken zijn er deuren voor hem geopend. De openers van die deuren zijn Joey Veerman en Jerdy Schouten, omdat zij met blessures aan de kant staan. Aan Saibari nu de deels taak om het gemis van het duo op te vangen in Eindhoven.

Afgelopen dinsdagavond stond Saibari ook al in de basis tijdens het duel van PSV met Sporting Portugal in de Champions League. Daarin maakte de Marokkaan net als de rest van het elftal van Peter Bosz een goede indruk. Eén keer schoot Saibari op doel, maar zijn inzet werd gepareerd. Unibet heeft nu een verhoogde odd beschikbaar gemaakt voor een nieuwe doelpoging van Saibari, maar dan tegen Sparta.

Unibet biedt onder de noemer Uniboost Uitblinker een verhoogde quotering aan voor een schot op doel van Saibari tegen Sparta. De quotering is verhoogd naar liefst 2.00. De maximale inzet is 15 euro.

UniBoost Uitblinker

Wedstrijd: PSV – Sparta Rotterdam
Weddenschap: Ismael Saibari schiet minimaal één keer op doel
Quotering: 2.00

Wat verwacht jij van PSV tegen Sparta? Zoek in het uitgebreide aanbod van Unibet de weddenschappen die passen bij jouw voorspelling!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's