Schmidt dreigt Neres te verliezen aan Italiaanse topclub

Reacties

David Neres staat in de nadrukkelijke belangstelling van Napoli. Dat melden media in Portugal en Italië. De 27-jarige aanvaller zou de onttroonde landskampioen moeten terugbrengen naar de top van de Serie A.

Schmidt dreigt Neres te verliezen aan Italiaanse topclub

Napoli greep in het seizoen 2022/23 de Scudetto, maar eindigde afgelopen seizoen teleurstellend als tiende. Onder Antonio Conte moet de weg naar boven weer worden ingeslagen. De Italiaanse oefenmeester is op zoek naar versterking voor de vleugels en lijkt zijn zinnen te hebben gezet op Neres, die bij Benfica nog over een driejarig contract beschikt. Napoli informeerde 2,5 jaar terug ook al eens naar Neres.

Volgens Corrierre dello Sport en A Bola zijn er inmiddels aftastende gesprekken geweest, maar is er nog geen bod ingediend. De afkoopclausule in het contract van Neres bedraagt honderd miljoen euro, maar de verwachting is dat de Braziliaan voor 25 miljoen euro is op te pikken. Dat is tien miljoen euro meer dan het bedrag dat Benfica twee jaar geleden betaalde aan Shakhtar Donetsk.

Lindstrøm
Voor zijn transfer naar Oekraïne stond Neres vijf jaar onder contract bij Ajax, dat de vleugelspeler oppikte bij São Paulo. Neres, die acht interlands speelde namens Brazilië, moet in Napels de opvolger worden van Jesper Lindstrøm. De Deense aanvaller zou op zijn beurt in onderhandeling zijn over een transfer naar Everton.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.