Schot op doel van Gakpo kan nu meer opleveren!

ADVERTORIAL – De topwedstrijd tegen Duitsland in de Nations League is voor Cody Gakpo een nieuwe kans om zijn klasse te tonen in een prestigieuze interland. Denk jij dat de linksbuiten in de Johan Cruijff Arena weer gaat schitteren? TOTO biedt een speciale verhoogde quotering aan!

Schot op doel van Gakpo kan nu meer opleveren!
© Pro Shots
Nederland
Nederland
2 - 2
Duitsland
Duitsland

Het gaat om een Lekker Man Special, zoals TOTO die vaker aanbiedt bij in het oog springende wedstrijden. Dit keer is gekozen voor een verhoogde quotering van liefst 2.00 voor Cody Gakpo, 1 of meer schoten op doel. De weddenschap is voor alle TOTO-spelers beschikbaar en de maximale inzet is 20 euro.

Lekker Man Special

Cody Gakpo, 1 of meer schoten op doel: 2.00

TOTO speelt hiermee in op de sterke prestaties van de Liverpool-aanvaller in het shirt van Oranje. Met drie goals was de 25-jarige buitenspeler een van de topscorers van het EK in Duitsland. Zaterdag maakte hij in de Nations League-wedstrijd tegen Bosnië en Herzegovina alweer zijn veertiende doelpunt als international. Gakpo heeft nu in vier van zijn laatste zeven interlands gescoord.

Bij de speciale weddenschap van TOTO gaat het dus om schoten op doel. Gakpo kwam in Eindhoven tegen Bosnië en Herzegovina tot twee schoten op doel. Zijn gemiddelde tijdens het EK bij deze statistiek was 1,37 schoten op doel per negentig minuten. Geen enkele andere Oranje-international deed het op dat vlak beter.

Wil jij met extra spanning genieten van de interland Nederland – Duitsland? Speel dan mee bij TOTO! Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder biedt TOTO ook een speciale welkomstactie aan. Lees daar hieronder meer over.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's