Sensatie in Italië: Dybala verkiest Roma boven Saoedische miljoenen

Reacties

Zoals het er nu naar uitziet, speelt Paulo Dybala de rest van het seizoen gewoon voor AS Roma. Volgens diverse Italiaanse media heeft de Argentijnse aanvaller donderdagavond een streep gezet door een lucratieve transfer naar Al-Qadsiah.

Sensatie in Italië: Dybala verkiest Roma boven Saoedische miljoenen
© Pro Shots

Dybala kon in Saoedi-Arabië naar verluidt 75 miljoen euro verdienen in drie jaar en nam vanochtend al afscheid op de club. Iedereen bij Roma ging er daarom vanuit dat ze de dertigjarige linkspoot niet meer terug zouden zien, maar via Instagram heeft de Argentijn de Romeinse fans er zojuist van verzekerd dat hij zondag van de partij zal zijn als Empoli op bezoek komt in Stadio Olimpico.

Volgens Italiaanse media is de warme band van Dybala met Roma en de fans in het bijzonder de reden van zijn besluit, dat door de toonaangevende kranten sensationeel wordt genoemd. Roma was volgens de berichtgeving al zo goed als rond met Al-Qadsiah over een afkoopsom voor de voormalig aanvaller van Juventus en Palermo. Dybala heeft een contract dat eind dit seizoen afloopt.

Dybala werd twee jaar geleden als een held onthaald, toen hij transfervrij overkwam van Juventus. Met 34 goals in twee seizoenen kan ook niet worden gezegd dat de Argentijnse wereldkampioen teleurstellend heeft gepresteerd. Trainer Daniele De Rossi liet onlangs al weten dat de technicus gewoon deel uitmaakt van zijn plannen. Dybala viel zondag in tegen Cagliari (0-0).

Bekijk hier al onze video's
Meer AS Roma
Meer over AS Roma
Meer P. Dybala
Meer over P. Dybala
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.