Seuntjens na belletje Schreuder dicht bij voltooiing Spaanse droom

Reacties

Mats Seuntjens staat aan de vooravond van een overstap naar het buitenland. Volgens welingelichte bronnen is de spelmaker namelijk op weg naar CD Castellón, van trainer Dick Schreuder.

Seuntjens na belletje Schreuder dicht bij voltooiing Spaanse droom

Sinds 1 juli geniet Seuntjens een transfervrije status. Het halfjarige contract met RKC Waalwijk liep af, waarna de Bredanaar zijn terugkeer naar voetballiefde NAC leek te voltooien. Na enkele voortvarende gesprekken, veranderde echter de plannen van de promovendus. De entree van trainer Carl Hoefkens zorgde ervoor dat de blik naar een ander type verlegd werd, waardoor Seuntjens zijn geluk elders moest gaan zoeken. 

Hoewel RKC, waar de stilist zijn conditie op peil mocht houden, de deur open hield, was het voor Seuntjens toen duidelijk. De technicus mikte op zijn laatste wens, een avontuur in het buitenland. Die lijkt er te komen, want waar een Bredase droom in duigen viel, lijkt een Spaanse werkelijkheid te worden. Zaterdag zou Seuntjens nog in actie komen in een oefenwedstrijd van de Waalwijkers, maar de aanvallende middenvelder is al niet meer van de partij.

De Spaanse droom is mede te danken aan Dick Schreuder, want de hoofdtrainer wil de routinier dolgraag aan de selectie van CD Castellón toevoegen. Schreuder is zeer gecharmeerd van Seuntjens en de liefde is wederzijds. Daardoor is een akkoord dichtbij en is de kans groot dat Seuntjens op korte termijn in het vliegtuig naar Spanje stapt.

Bij Castellón lijkt Seuntjens de opvolger te worden van Haris Medunjanin, die zijn carrière deze zomer heeft beëindigd. De Bredanaar gaat spelen op het tweede niveau, omdat Schreuder zijn ploeg het afgelopen seizoen leidde naar promotie naar La Liga2. Seuntjens treft Jetro Willems overigens op het trainingsveld van Castellón, want de linksback is op voorspraak van Schreuder op proef.

Bekijk hier al onze video's
Meer Segunda División
Meer over Segunda División
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.