Skov Olsen baalt niet van mislopen Feyenoord

Reacties

Andreas Skov Olsen had afgelopen transferperiode Club Brugge voor Feyenoord kunnen verruilen, ware het niet dat zijn Belgische werkgever niet akkoord ging met een laatste bod van de Rotterdammers. Zelf wil de Deense aanvaller niet te lang stilstaan bij de mislukte deal.

Skov Olsen baalt niet van mislopen Feyenoord
© Pro Shots

Richting Deadline Day dacht Feyenoord beet te hebben bij Club Brugge, toen de club akkoord ging met de vraagprijs van de Belgen voor Skov Olsen (24). Directeur Dennis te Kloese dacht goede kans te maken, maar Club Brugge hield voet bij stuk en besloot Skov Olsen in België te houden.

Dat bleek geen slecht oordeel, na tien wedstrijden is Skov Olsen clubtopscorer in de Pro League met vier doelpunten. In gesprek met het Deense Tipsbladet bevestigt Skov Olsen de verregaande interesse van Feyenoord. 'Ze waren heel erg concreet en ik kreeg ook te horen wat ze voor me over hadden.'

Skov Olsen kreeg echter weinig tijd om na te denken over het bod. 'Ik had zomaar geïnteresseerd kunnen zijn, maar het bod werd snel afgeslagen.' Uiteindelijk vindt de 34-voudig international van Denemarken het niet erg om in Brugge te blijven. 'Het gaat goed hier. Ik ben goed gestart en heb veel speeltijd gekregen. Dit is een goede competitie met veel sterke teams en goede spelers. Dus ik ben blij hier.'

Alles over Feyenoord op VI PRO

Feyenoord pakt de eerste Champions League-punten na achtbaanwedstrijd bij Girona. Op VI PRO belichtten we het duel in Catalonië vanuit alle kanten.

Sam Planting analyseerde Girona - Feyenoord.
Feyenoord op Rapport.
Girona - Feyenoord in cijfers, met de blik op Quinten Timber en Ayase Ueda.
Spaanse media over de wedstrijd in Catalonië.

Alles lezen op VI PRO? Sluit direct een abonnement af en krijg een special cadeau.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.