Kudus vs Kvaratskhelia: fraaie odds voor clash Ajax met Napoli

ADVERTORIAL – Mohammed Kudus blinkt dit seizoen bij Ajax uit als valse spits. In die rol scoorde de doelgerichte Ghanees in de Champions League al tegen zowel Rangers FC als Liverpool. Moet ook Napoli geloven aan de dadendrang van Kudus of slaat de sensatie aan de andere kant toe? Blik vooruit en speel mee bij Unibet!

Kudus vs Kvaratskhelia: fraaie odds voor clash Ajax met Napoli

Al in de voorbereiding speelde Alfred Schreuder met het idee om Kudus in de punt van de aanval uit te proberen. 'Dat het er vervolgens zo uitkomt, is geweldig', doelde de trainer op het doelpuntenmoyenne van zijn spits. Kudus was dit seizoen in elf wedstrijden goed voor zeven treffers. Naar alle waarschijnlijk bekleedt de 22-jarige Ghanees ook tegen Napoli de spitspositie en dat biedt kansen voor jou. Scoort Kudus tegen de koploper van de Serie A? Dankzij de Boosted Odds kan je dat niet 2.10, maar 3.25 keer je inzet opleveren! De odd op een schot op doel van Kudus is 1.50.

De blikvanger aan de zijde van de bezoekers luistert naar de naam Khvicha Kvaratskhelia. De Georgiër is dit seizoen de grote man van Napoli. Met vijf doelpunten en drie assists in tien wedstrijden is Kvaratskhelia niet meer weg te denken uit de basis van trainer Luciano Spalletti. Lukt het de 21-jarige aanvaller ook om de Ajax-defensie af te troeven? Een doelpunt van Kvaratskhelia kan je 3.55 keer je inleg opleveren. Een schot op doel van de Napoli-ster is goed voor een odd van 1.60.

Natuurlijk is het ook mogelijk om in te zetten op het wedstrijdresultaat. Voor een overwinning van Ajax in eigen huis staat een quotering van 2.30. Vorig seizoen was Ajax zowel thuis als uit oppermachtig in de groepsfase, maar Napoli is dit seizoen in alle competities nog ongeslagen. Verlaat de Italiaanse topclub ook de Johan Cruijff Arena met een overwinning? Dat kan je 3.05 keer je inleg opleveren.

Bet Builder Boost
Met de speciale Bet Builder Boost kun jij bij Unibet profiteren van extra voordeel. De Bet Builder Boost van 25 procent is geldig voor de Europese wedstrijden die dinsdag, woensdag en donderdag gespeeld worden. Na het selecteren van meerdere weddenschappen voor één wedstrijd via de optie Bet Builder wordt de boost zichtbaar.

Nog geen Unibet-speler? Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er een speciale welkomstactie.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's