Slap Internazionale verspeelt punten

Internazionale-Sampdoria 1-1Inter liep tegen het eerste puntenverlies aan. De thuisploeg speelde dramatisch. Het zegt alles dat de regerend kampioen pas in de 44ste minuut via Hernan Crespo de eerste kans kreeg.

Net na rust ging het mis, al viel de schade enigszins mee. Ivan Cordoba trok de doorgebroken Francesco Flachi onderuit. De scheidsrechter gaf een strafschop, maar verzuimde Cordoba zijn tweede gele kaart te geven. Flachi zelf benutte de penalty met een snoeiharde uithaal.

Inter kwam nog op gelijke hoogte, al was het gelukkig. In de tachtigste minuut was het Massimo Bonanni die per abuis een hoekschop van Luis Figo achter zijn eigen doelman kopte: 1-1.

Reggina-Cagliari 2-1
Reggina haalde drie punten van het negatieve totaal af. Alessandro Lucarelli en Rolando Bianchi maakten de goals voor de zuiderlingen. Door de zege heeft Reggina nog twaalf minpunten over.