Slechte generale FC Vaslui voor duel met Twente

FC Vaslui is vier dagen voor de uitwedstrijd tegen FC Twente in de derde voorronde van de Champions League slecht begonnen aan de competitie. Er werd met 3-0 verloren bij Rapid Boekarest.

Na ruim een half uur was de wedstrijd eigenlijk al beslist in het voordeel van Rapid, dat dankzij doelpunten van Ciprian Ioan Deac en Romeo Surdu al vroeg op een 2-0 voorsprong kwam.

In de 69ste minuut werd Zhivko Milanov ook nog eens met een directe rode kaart van het veld gestuurd, waarna Nicolae Ovidiu Herea drie minuten voor tijd de eindstand bepaalde op 3-0.

Dinsdag moet FC Vaslui weer aan de bak, als het op bezoek gaat bij FC Twente. De twee clubs strijden over twee duels om een plaats in de play-offs van de Champions League. Foto: VI Images