'Slory was zo blij als een kind, maar zit nu weer in de put'

Na iets meer dan tien minuten zat Feyenoord-FC Volendam (5-0) er alweer op voor Andwelé Slory. De aanvaller moest naar de kant met een hamstringblessure die hem waarschijnlijk weer een aantal weken aan de kant zal houden.

'Slory was zo blij als een kind, maar zit nu weer in de put'

'Het zal me meevallen als hij binnen zes weken weer terug is', zegt coach Gertjan Verbeek op de website van Feyenoord. Dat is een tegenvaller voor Slory, want de aanvaller had zich net weer in de basis gespeeld na een langdurige absentie vanwege blessureleed.

'Nu hij weer aan de bak mocht, was hij zo blij als een kind', wist Verbeek. 'Als je dan na vier sprints weer hetzelfde probleem hebt, kan ik me voorstellen dat je even diep in de put zit. Ik weet wat hij er allemaal voor heeft moeten doen om terug te komen.'

De kans bestaat dat Diego Biseswar de komende weken in de basis begint bij Feyenoord als vervanger van Slory. Tegen Volendam nam hij als invaller twee doelpunten voor zijn rekening en was hij de aangever van de 5-0 van Michael Mols.

'Biseswar is een opmerkelijke jongen', aldus Verbeek. 'Het is een plezierige jongen en hij is altijd vrolijk. Hij heeft het helemaal aan zichzelf te danken dat hij deze kans heeft gekregen. Hij heeft mij in positieve zin verrast en deze kans met beide handen aangegrepen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen