Slot is ondanks nederlaag zéér positief over start Liverpool

Reacties

Arne Slot kijkt positief terug op het eerste oefenduel van Liverpool met Preston North End, ook al verloor zijn ploeg met 0-1. Volgens de Nederlandse manager had Liverpool de gehele wedstrijd de controle.

Slot is ondanks nederlaag zéér positief over start Liverpool
© Pro Shots

Slot begon het duel met een aantal sterkhouders in de ploeg, na rust stonden er met name jeugdspelers op het veld. 'Na twee zware trainingsweken is het belangrijk om ook een wedstrijd te spelen', begon Slot tegenover de clubkanalen van Liverpool. 'Het belangrijkste is dat iedereen voor de wedstrijd fit was en dat tijdens de wedstrijd ook gebleven is.'

Slot had zijn officieuze debuut als manager van Liverpool liever winnend afgesloten, maar is blij dat iedereen minuten heeft kunnen maken. 'We hadden de wedstrijd helemaal onder controle, we kregen maar één schot tegen. Het vervelende was dat dat schot er ook in ging. Het was een geweldig doelpunt', stelde Slot.

De nieuwe manager is ook weer wat meer te weten gekomen over zijn selectie. 'Iedere sessie of wedstrijd geeft nieuwe inzichten van waar je aan moet werken. We moeten ons ook beseffen dat we nog steeds tien à elf spelers missen die vorig seizoen heel veel minuten hebben gemaakt.' Zo ontbraken de Nederlandse EK-gangers Virgil van Dijk, Cody Gakpo en Ryan Gravenberch nog bij de ploeg.

Liverpool trekt binnenkort naar de Verenigde Staten om daar de voorbereiding te vervolgen.

Liverpool
Liverpool
1 - 0
Real Betis Sevilla
Real Betis Sevilla
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.