Slot mag hopen op eerste Premier League-prijs

Reacties

Arne Slot beleeft een vliegende start bij Liverpool. Dat heeft de Nederlander een nominatie voor de titel Manager van de Maand opgeleverd.

Slot mag hopen op eerste Premier League-prijs

'De nieuwe manager van Liverpool is de eerste Reds-manager die zijn eerste twee competitieduels won sinds Graeme Souness in 1991', is te lezen in de motivatie van de Premier League, dat de fans laat kiezen wie wint. 'Daarnaast is het Liverpool van Slot samen met Manchester City de enige ploeg die in augustus alle wedstrijden winnend wist af te sluiten.'

Slot zal voor de eerste prijs van het seizoen als manager van Liverpool moeten afrekenen met Fabio Hürzeler (Brighton & Hove Albion), Mikel Arteta (Arsenal) en Pep Guardiola (Manchester City). Hürzeler kwam over van Sankt Pauli en is net als Slot bezig aan zijn eerste weken in de Premier League. Supporters hebben tot en met maandag de tijd om hun stem uit te brengen.

Er kan ook worden gestemd op de Speler van de Maand. Onder anderen Erling Haaland (Manchester City) en Bukayo Saka (Arsenal) zijn genomineerd.

Dé gids voor het seizoen 2024/25

Alle transfers en vernieuwde selecties overzichtelijk bij elkaar op papier? Bestel dan hier de Seizoengids, die dit jaar verschijnt ná het sluiten van de transfermarkt. Op die manier is de Seizoengids van 2024/25 actueler en relevanter dan ooit.

Abonnees van het weekblad ontvangen de Seizoengids gratis op de mat. VI PRO-abonnees bestellen zonder verzendkosten.

Nog geen VI PRO-abonnee? Sluit dan nu een abonnement af en krijg de Seizoengids 2024/25 cadeau.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Liverpool
Meer over Liverpool
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.