Slot voert maar een wijziging door bij Feyenoord

Reacties

Feyenoord begint met dezelfde tien veldspelers als in de laatste wedstrijd voor de interlandbreak (0-2 overwinning op PEC Zwolle) aan de thuiswedstrijd tegen Vitesse. Alleen de keeper is nieuw in het elftal: Justin Bijlow keert, zoals al was aangekondigd, terug tussen de palen.

Slot voert maar een wijziging door bij Feyenoord
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
4 - 0
Vitesse
Vitesse

Bijlow is hersteld van een polsbreuk en Arne Slot maakte vrijdag op zijn persconferentie al bekend dat de keeper zijn basisplaats terug zou krijgen. Slot vertelde verder dat Luka Ivanusec en Gernot Trauner er tegen Vitesse nog niet bij zouden zijn. Dat betekent dat Bart Nieuwkoop weer start in de verdediging en Yankuba Minteh en Igor Paixão voorin op de vleugels staan.

Topscorer Santiago Giménez, dit seizoen al goed voor twaalf competitiedoelpunten, staat in de punt van de aanval. De Mexicaan kampt na zijn interlandverplichtingen met een jetlag, maar dat geldt ook voor zijn concurrent Ayase Ueda, die op weg was met de nationale ploeg van Japan.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Nieuwkoop, Geertruida, Hancko, Hartman; Timber, Wieffer, Stengs; Minteh, Giménez, Paixao.


Voor Feyenoord is de thuiswedstrijd tegen Vitesse de generale repetitie voor de derde Champions League-groepswedstrijd, komende woensdag tegen Lazio. Ook die wedstrijd is in De Kuip.

Volg Feyenoord-Vitesse via VI Live:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.