Sneijder bezorgt Inter drie punten tegen Udinese

Het eerste doelpunt van Wesley Sneijder in dienst van Internazionale was van grote waarde. Door zijn treffer in de blessuretijd van het thuisduel met Udinese won Inter de wedstrijd met 2-1.

Al snel had Samuel Eto'o al een grote kans om Inter op voorsprong te zetten. Op aangeven van Sulley Muntari omspeelde hij de doelman, maar de Kameroener trof geen doel. Aan de andere kant was Simone Pepe een paar keer van afstand gevaarlijk.

In de tweede minuut opende Dejan Stankovic de score namens de thuisclub. Uit een counter kreeg hij de bal op aangeven van Eto'o en schoot deze hard in de verre hoek. Vijf minuten later stond het alweer 1-1 toen Antonio Di Natale door Gökhan Inler werd weggestuurd en koel afrondde.

De wedstrijd leek te eindigen in een gelijkspel, maar Sneijder redde zijn ploeg. De van Real Madrid overgenomen middenvelder, die weer hersteld is van een heupblessure, schoot Inter in de slotseconden alsnog naar de overwinning waardoor de club weer koploper is in de Serie A.