Southampton biedt Bijlow uitweg en wil zaken doen met Feyenoord

Reacties

Justin Bijlow kan zijn loopbaan vervolgen in de Premier League. De 26-jarige doelman van Feyenoord staat in de nadrukkelijke belangstelling van Southampton.

Southampton biedt Bijlow uitweg en wil zaken doen met Feyenoord

Omdat Brian Priske de voorkeur geeft aan Timon Wellenreuther, moet Justin Bijlow het voorlopig doen met een reserverol. Dat is pijnlijk voor de doelman, die voor het eerst in zijn carrière wordt gepasseerd. De beslissing van Priske dwingt Bijlow bijna tot een vertrek bij Feyenoord. Vorig seizoen was de sluitpost nog dicht bij een transfer naar Manchester United.

Een overstap naar de Premier League lonkt deze zomer opnieuw. Dit keer dingt Southampton naar de diensten van Bijlow, wiens contract in De Kuip nog twee jaar doorloopt. Dat betekent dat de promovendus de portemonnee moet trekken. Southampton ziet in Bijlow de eerste keeper. Dat zou dan ten koste gaan van Alex McCarthy, die in het openingsduel met Newcastle United onder de lat stond.

Alles over Feyenoord op VI PRO

Feyenoord haalde flink uit in Zwolle. Ondertussen is het aftellen tot Deadline Day. Volg alles over Feyenoord op VI PRO.

Een analyse van nieuweling Ibrahim Osman.
Pieter Zwart analyseert PEC-Feyenoord: over de keuze voor creativiteit.
Columnist Hans Kraaij jr. over de keepersstrijd bij Feyenoord.

Alles lezen op VI PRO? Sluit direct een abonnement af en krijg een special cadeau.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.