Spaanse wraak op Engelsen? 'Ze drinken jullie bier en maken rotzooi'

Reacties

Het is tijd voor Spanje om wraak te nemen op Engelse toeristen, zondag in de EK-finale. Dat is de boodschap van de Schots-nationalistische krant The National.

Spaanse wraak op Engelsen? 'Ze drinken jullie bier en maken rotzooi'
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je in deze rubriek.

Het is een voorpagina die weinig aan de verbeelding over laat. De Spaanse sterspeler Rodri trapt tegen een corpulente Engelsman, vergezeld door een oproep aan La Roja van de krant die een onafhankelijk Schotland steunt.

'Elke zomer bezetten ze jullie stranden. Ze drinken jullie bier. Ze maken een rotzooi van jullie pleinen. Ze nemen een gefrituurd ontbijt in plaats van jullie heerlijke eten. Ze gaan met pensioen in jullie steden en teren op jullie publieke voorzieningen. Ze doen niet eens de moeite om de taal te leren!', schrijft The National op de voorpagina.

Dan, in kapitalen: 'Tijd voor wraak! Onze boodschap aan Spanje: bespaar ons een zege voor Engeland (of we krijgen dat voor altijd te horen!).'

Bekijk hier al onze video's
Meer Engeland
Meer over Engeland
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.