Spannende dagen voor Memphis: trio topclubs concreet in de markt

Reacties

Memphis Depay (30) is in afwachting van een nieuwe club. De spits van het Nederlands elftal is transfervrij, nadat zijn contract bij Atlético Madrid niet verlengd werd. Diverse clubs zijn nu concreet voor de spits.

Spannende dagen voor Memphis: trio topclubs concreet in de markt
© Pro Shots

Het zijn spannende dagen voor Memphis. De 98-voudig international werkt op individuele basis in Monaco hard aan zijn fitheid. De aanvaller is flink aan het werk geslagen, zodat hij bij een entree bij een nieuwe club topfit binnen kan komen.

AS Roma is inmiddels concreet geïnteresseerd in de aanvaller, net als FC Porto. Daarnaast heeft een topclub uit de Premier League zich onlangs gemeld bij Memphis. Het trio clubs wil gebruik maken van de kans om de transfervrije spits zonder het betalen van een transfersom te kunnen strikken.

Duidelijk is dat Memphis ook PSV nog altijd in het hart heeft gesloten, maar op dit moment lijkt het niet aan de orde om terug te keren in Eindhoven. De spits wil op zo’n hoog mogelijk niveau spelen. De Eredivisie biedt dat podium niet. Mede daarom sloeg de Oranje-aanvaller ook al een zeer lucratief aanbod uit de MLS af.

Uiteindelijk lijkt Memphis zich vol te richten op de algehele topscorerstitel van Oranje, die hij nu nog aan Robin van Persie moet laten. Van Persie maakte vijftig doelpunten in het Nederlands elftal, Memphis blijft nog op 46 steken, maar is vastberaden die titel ooit te dragen.

Over interesse heeft Memphis dus niet te klagen. Daardoor lijkt, na PSV, Manchester United, Olympique Lyon, Barcelona en Atlético, een zesde club aan zijn curriculum vitae toegevoegd te gaan worden.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.