Sparta Praag-supporter wint gigantische jackpot met rustactiviteit

Reacties

Voor Sparta Praag was het geen mooi weekend. De Tsjechische topploeg verloor thuis met 2-3 van SK Sigma Olomouc en moest zodoende toezien stadgenoot Slavia Praag zondag de enige koploper in de Tsjechische competitie bleef. Toch ging één fan erg vrolijk naar huis.

Sparta Praag-supporter wint gigantische jackpot met rustactiviteit
© Sparta Praag
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Die won namelijk een miljoen Tsjechische kroon, zo'n 45.000 euro, met een rustactiviteit in Stadion Letná. De toeschouwer, we mogen hem Pavel noemen, mocht van de plaatselijke gokboer aanleggen vanaf de middenlijn om in een vrij klein doeltje te schieten. De man legde aan, trapte met een behoorlijke curve en zag hoe zijn poging keurig door het gaatje viel. Dit tot grote vreugde van vooral Rudy, de mascotte van de roodhemden.

Het jolijt bij de pluchen Spartaan was wel te verklaren: Pavel was pas de eerste deelnemer die de hoofdprijs in de wacht sleepte. Naar verluidt is nog snel geprobeerd om hem op de spelerslijst te zetten voor het Champions League-treffen met VfB Stuttgart van dinsdagavond, maar de UEFA toonde zich humorloos: de inschrijvingsperiode is verstreken.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.