Sparta presenteert verdediger in afwachting van transfer Eerdhuijzen

Reacties

Sparta Rotterdam heeft zich versterkt met Teo Quintero. De 25-jarige verdediger komt over van KSK Deinze en tekent op Het Kasteel een driejarig contract.

Sparta presenteert verdediger in afwachting van transfer Eerdhuijzen
© Pro Shots

Sparta kon wel een centrale verdediger gebruiken nu aanvoerder Bart Vriends voor een avontuur in Australië koos en Mike Eerdhuizen (foto) op weg is naar Engeland om zijn transfer naar Birmingham City af te ronden. De club kwam uit bij Quintero, die transfervrij was na zijn vertrek uit België.

Quintero speelde afgelopen seizoen voor Deinze voornamelijk als verdedigende middenvelder in de Tweede Klasse, maar Sparta ziet de linksbenige Venezolaan als centrale verdediger. Tot afgelopen seizoen speelde Quintero, geboren in Barcelona, ook voornamelijk op die positie.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Technisch directeur Gerard Nijkamp is blij met de komst van Quintero. 'Het is een verdediger die al langer op onze lijst stond en waarvan wij geloven dat hij bij Sparta de volgende stap kan zetten. Met het aantrekken van Teo zijn we een belangrijke stap verder in de invulling van de achterhoede.' 

Bekijk hier al onze video's
Meer Sparta Rotterdam
Meer over Sparta Rotterdam
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.