Speciale actie: maak kans op 50% extra winst bij het EK Vrouwen

ADVERTORIAL - De groepsfase van het EK Vrouwen nadert de eindfase en de Oranje Leeuwinnen hebben zich al geplaatst voor de kwartfinale. Wil jij vlak voor de fase van de waarheid aanbreekt nog eens goede zaken doen? Profiteer dan van de speciale actie van Unibet!

Speciale actie: maak kans op 50% extra winst bij het EK Vrouwen
© Pro Shots

Het Nederlandse vrouwenelftal rekende zondag af met Zwitserland. Door drie goals in de slotfase werden de Zwitsers met 4-1 verslagen. In de kwartfinale wacht nu een confrontatie met Frankrijk. Wil jij eerst nog profiteren van de kansen die er liggen bij de laatste duels in de groepsfase? Bekijk hier het volledige aanbod van Unibet voor het EK in Engeland.

De bookmaker biedt een 50% profit boost aan voor de groepsfase, die te gebruiken is voor live-weddenschappen en bets die je voor de aftrap plaatst. Met de actie wordt de mogelijke winst met 50% procent verhoogd. Een voorbeeld: een quotering van 2.00 wordt een quotering van 2.50, zodat je bij een inzet van 10 euro niet 10, maar 15 euro kunt winnen.

Hoe werkt het precies?

- Selecteer een wedstrijd en plaats een weddenschap naar keuze.

- Pas de profit boost toe die beschikbaar is op je wedformulier.

- Plaats je weddenschap en maak kans op 50% extra winst.

De maximale inzet voor de profit boost is 10 euro en de minimale quotering is 1.40. De actie is beschikbaar voor spelers van 24 jaar of ouder. Ben je nog geen speler bij Unibet? Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder zijn na het plaatsen van een eerste weddenschap van minstens 10 euro Free Bets ter waarde van in totaal 40 euro beschikbaar.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's