Spektakel direct na rust bij Nederland-Polen: drie goals in tien minuten

In het Nations Leauge-duel tussen Oranje en Polen begon de tweede helft spectaculair. Nederland was de rust ingegaan met een 0-1 achterstand, maar die stond niet lang op het scorebord.

2 - 2
Polen
Polen

In de vijftigste minuut kwam Oranje op een 0-2 achterstand omdat twee Polen ontsnapten. Uiteindelijk tikte Piotr Zielinski de bal in het lege doel. Even leek de opgestoken vlag van de assistent-scheidsrechter Oranje te redden, maar de VAR stak daar een stokje voor: 0-2.

Een minuut later was het alweer 1-2. Davy Klaassen tikte na een voorzet van Daley Blind binnen.

En alsof het nog niet genoeg was, was het vijf minuten daarna alweer 2-2. Denzel Dumfries ramde de bal in de korte hoek, al had de VAR wel wat tijd nodig om te kijken of er aan die treffer geen buitenspel van Steven Bergwijn vooraf was gegaan. De Turkse VAR Mete Kalkavan oordeelde van niet en liet scheidsrechter Halil Meler naar het midden wijzen, waardoor Oranje razendsnel de achterstand gerepareerd had.