Spelers ADO Den Haag eisen vertrek Atteveld

EXCLUSIEF - De dagen van Raymond Atteveld als trainer van ADO Den Haag lijken geteld. Liefst zeven basisspelers willen niet langer onder de trainer spelen.

Spelers ADO Den Haag eisen vertrek Atteveld

Afgelopen vrijdag liep het in de rust en na afloop van het uitduel met NAC Breda (3-0 verlies) uit de hand in de kleedkamer van ADO. Scherpe woordenwisselingen hadden plaats tussen trainer en spelers, waarbij een deel van de selectie opstond en aangaf niet langer met Atteveld te willen samenwerken.

Onder anderen zeven basisspelers maakten duidelijk het onberekenbare en agressieve gedrag van de trainer helemaal zat zijn. De grote onvrede kwam onder meer tot uiting toen Atteveld na de wedstrijd aangaf dat het beloofde vrije weekend kwam te vervallen en de spelers zich zaterdagmorgen om elf uur op de club moesten melden. Het leidde tot oproer waarbij de spelers aangaven niet te zullen komen. De training vond uiteindelijk ook niet plaats.

De Raad van Commissarissen is vrijdagnacht nog de conversatie met de spelersgroep aangegaan, maar besefte al snel dat de breuk niet zomaar te lijmen is. Maandagochtend vindt er opnieuw een crisisoverleg plaats, waarbij Atteveld niet aanwezig zal zijn.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen