Spierings laat Frankrijk achter zich en tekent in Denemarken

Reacties

Stijn Spierings (28) speelt voortaan bij Brøndby IF. De club uit Kopenhagen maakt woensdag bekend dat de Alkmaarder overkomt van RC Lens en voor drie jaar heeft getekend.

Spierings laat Frankrijk achter zich en tekent in Denemarken
© Pro Shots

'Stijn is een sterke middenvelder. Zeker zijn tijd in Frankrijk bezorgde hem ervaring op het allerhoogste niveau. We zijn ervan overtuigd dat hij kwaliteit zal toevoegen aan onze ploeg', sprak technisch directeur Carsten Jensen over zijn nieuwe man. Spierings zelf kwam ook aan het woord en sprak op de site van Brøndby mooie woorden over zijn nieuwe club.

'Ik ben erg blij dat ik bij Brøndby heb getekend. Ik kijk ernaar uit om met mijn ervaring het team te helpen om bovenin de Superliga te spelen, en de komende jaren mee te doen om Europees voetbal', aldus Spierings. De geel-blauwen sneuvelden dit seizoen al in de voorrondes van de Conference League. Na zes speelronden in de huidige competitie staat Brøndby vierde in Denemarken.

Spierings doorliep de jeugdopleiding van AZ, maar brak in het AFAS Stadion nooit door. Via Sparta Rotterdam en RKC Waalwijk begon de middenvelder in 2020 aan een Europees avontuur dat hem na Levski Sofia, Toulouse en Lens nu dus naar Brøndby heeft geleid.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.