Statement Barcelona: laatste vijf presidenten samengebracht

Reacties

Een opvallend statement van Barcelona: de club maakt woensdag bekend dat de afgelopen vijf presidenten dinsdag met elkaar gedineerd hebben. Het gaat om de huidige voorzitter Joan Laporta en voorgangers Josep Maria Bartomeu (foto), Sandro Rosell, Enric Reyna en Joan Gaspart.

Statement Barcelona: laatste vijf presidenten samengebracht
© Pro Shots

Het betrof een 'informeel' diner waarbij de heren gesproken hebben over de toekomst van Barcelona, maar vooral over de Negreira-zaak. Barcelona doet dat af als 'laster' en spreekt van 'steeds intensiever wordende aanvallen', die als doel hebben om de club te 'ontregelen'.

'Tijdens het diner analyseerden de vijf heren de huidige situatie bij Barcelona en bereikten zij overeenstemming over bepaalde kwesties. Het belangrijkste doel is het belang van de club, met betrekking tot zaken die verband houden met de onophoudelijke aanvallen op FC Barcelona, vooral de laatste tijd', aldus Barcelona.

Barcelona zegt dus dat het vooral over de Negreira-zaak gaat, zonder dat expliciet te benoemen, maar het doel van de meeting blijft vaag, omdat de club niet op de inhoud ingaat. Het diner was een initiatief van Gaspart.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.