Stegeman: 'We moeten FC Twente in de smiezen houden'

Reacties

Heracles Almelo was als nummer vier na zeventien wedstrijden de revelatie van de eerste seizoenshelft van de Eredivisie, maar dat wil niet zeggen dat trainer John Stegeman zijn ploeg als favoriet betitelt voor de derby tegen het financieel en sportief in zwaar weer verkerende FC Twente. 'Het zal geen makkie worden, maar wij gaan met vertrouwen naar Enschede.'

Stegeman: 'We moeten FC Twente in de smiezen houden'

FC Twente staat weliswaar op de zeventiende plaats, met slechts dertien punten, maar Stegeman waakt voor de ploeg van zijn collega René Hake. 'Ik vind dat FC Twente een goede ploeg heeft', stelt hij op de clubsite van de Almeloërs.

'Ze hebben goede voetballers, dat moeten wij in de smiezen houden. We moeten ons eigen spel spelen. Ik ben er van overtuigd dat wij een kans maken als wij de dingen doen zoals we ze moeten doen.' Stegeman moet nog wel een manier vinden om het vertrek van Oussama Tannane naar Saint-Étienne op te vangen.

'We zijn aan het kijken hoe we dat gaan invullen. We hebben geen haast, we hebben nog tot 31 januari (einde transferwindow, red.) om te kijken hoe we het gaan doen. En daarnaast heb ik alle vertrouwen in de spelers die wij hebben.' Tim Breukers en Dario Vujicevic behoren niet tot die groep. Zij zijn niet wedstrijdfit en zullen vrijdagavond om 20.00 uur dan ook niet aan de aftrap verschijnen in de Grolsch Veste.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.