Steijn spant kort geding aan tegen Van Hooijdonk

Reacties

Maurice Steijn spant een kort geding aan tegen Pierre van Hooijdonk na diens uitspraken van afgelopen zondag in Studio Voetbal, zo is bevestigd aan VI. De oefenmeester van Ajax had de voormalige spits tot woensdagmiddag 12.00 uur de tijd gegeven om zijn uitspraak in het voetbalpraatprogramma te rectificeren.

Steijn spant kort geding aan tegen Van Hooijdonk
© Pro Shots

Aan de NOS-tafel beschuldigde Van Hooijdonk de oud-trainer van NAC van betrokkenheid bij 'duistere dealtjes met bevriende makelaars over spelers' tijdens zijn tijd in Breda. Bij schrijven van advocaat Jan Kabalt reageerde Steijn met een brief op de aantijgingen van Van Hooijdonk waarin stond dat de uitspraken van de voormalig international zouden worden teruggenomen. Wanneer hij de deadline zou laten verlopen, zou een kort geding volgen.

Woensdag is Steijn, die in Breda samenwerkte met Sydney van Hooijdonk en sinds de gezamenlijke tijd met de zoon van de NAC-commisaris lijnrecht tegenover diens vader staat, naar de rechter gestapt. Door Steijn en zijn advovaat wordt aangifte wegens laster en smaad niet uitgesloten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.