Steijn verklaart opstootje na wedstrijd: 'Hij is niet helemaal goed'

Reacties

De wedstrijd tussen FC Twente en PEC Zwolle liep niet op een vriendelijke manier af. Na het laatste fluitsignaal ontstond er een opstootje nadat Anouar El Azzouzi verhaal kwam halen bij Sem Steijn vanwege een eerder moment in de wedstrijd. Steijn was zich van geen kwaad bewust.

Steijn verklaart opstootje na wedstrijd: 'Hij is niet helemaal goed'
© Pro Shots
FC Twente
FC Twente
1 - 1
PEC Zwolle
PEC Zwolle

De frustratie en teleurstelling was groot bij Twente, dat voor de derde keer op rij punten liet liggen in de Eredivisie. PEC knokte zich naar een punt, maar volgens El Azzouzi probeerde Steijn dat in de slotfase nog te voorkomen met een poging om een penalty te versieren. Daar confronteerde hij zijn tegenstander na de wedstrijd mee. De aanvallende middenvelder had een andere lezing.

'Ik wilde de bal in de slotfase nog op goal schieten, maar schopte tegen een been aan en viel. Hij vond blijkbaar dat ik me aanstelde', vertelde Steijn tegen ESPN. 'Hij kwam verhaal halen, maar voor wat? Geen idee. Later liep ik naar de scheidsrechter toe, samen met Younes Namli, en spraken we het een beetje uit. Toen kwam hij voor de tweede keer problemen maken, terwijl er niets aan de hand was. Hij zoekt het maar lekker uit.'

Steijn maakte naar eigen zeggen juist geen theater. 'Ik schopte tegen een been aan, of het nu een strafschop was of niet. Ik viel wel, het was geen schwalbe of zo. Hij dacht blijkbaar van wel, maar goed. Hij bekijkt het maar, hij is niet helemaal goed. Hij moet lekker wegblijven bij mij. Ik snapte niet wat hij kwam doen. Ik baalde ook wel van de wedstrijd, natuurlijk. We hadden er liever beter voor gestaan.'

Eredivisie

Stand Eredivisie 2024/2025

Nederland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
8
Fortuna Sittard
4
2
0
2
5-4
+1
6
9
N.E.C.
5
2
0
3
5-5
0
6
10
Sparta Rotterdam
5
1
3
1
5-5
0
6
11
Go Ahead Eagles
5
2
0
3
4-8
-4
6
12
NAC Breda
5
2
0
3
5-11
-6
6
13
PEC Zwolle
5
1
1
3
5-8
-3
4
* Actueel tot en met 18 sep. 2024

Dé gids voor seizoen 2024/25

Alle transfers en vernieuwde selecties overzichtelijk bij elkaar op papier? Bestel dan hier de Seizoengids, die dit jaar verschijnt ná het sluiten van de transfermarkt. Op die manier is de Seizoengids van 2024/25 actueler en relevanter dan ooit.

Abonnees van het weekblad ontvangen de Seizoengids gratis op de mat. VI PRO-abonnees bestellen zonder verzendkosten.

Nog geen VI PRO-abonnee? Sluit dan nu een abonnement af en krijg de Seizoengids 2024/25 cadeau.
Bekijk hier al onze video's
Meer FC Twente
Meer over FC Twente
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.