Steun voor blunderende keeper Martínez bij AZ-opponent Aston Villa

Reacties

Aston Villa-manager Unai Emery heeft het na de verliespartij tegen Nottingham Forest opgenomen voor doelman Emiliano Martínez. De Argentijn liet richting het weerzien met AZ in Birmingham bepaald geen sterke indruk achter.

Steun voor blunderende keeper Martínez bij AZ-opponent Aston Villa
© Pro Shots
Nottingham Forest
Nottingham Forest
2 - 0
Aston Villa
Aston Villa

Martínez (31) werd vorige week maandag nog in het zonnetje gezet met de Yashin Trophy​​​​​​​, de prijs voor de beste keeper in het afgelopen seizoen, maar was zondagmiddag de schlemiel bij Villa op bezoek bij Nottingham.

De wereldkampioen met Argentinië zag er al niet heel overtuigend uit bij de 1-0 van Ola Aina en bij de 2-0  sloeg Martínez de bal kort na de pauze in eigen doel na een schot van Orel Mangala. Villa ging daardoor in aanloop naar het weerzien met AZ op Villa Park onderuit.

Emery sprak na de derde competitienederlaag in elf wedstrijden zijn steun uit richting Martínez. 'We zijn allemaal mensen en iedereen kan een keer een fout maken', zei de Spanjaard op de persconferentie. 'Dat we dit keer verliezen ligt ook niet alleen aan Emiliano, maar aan de hele ploeg. Ik ben niet iemand fouten direct afstraft.'

'We hadden tachtig minuten lang de controle over de wedstrijd, maar een paar fouten heeft dit keer geleid tot deze nederlaag', verklaarde Emery, die met Villa de vijfde plek bezet in de Premier League. Villa won de eerste Conference League-ontmoeting met AZ anderhalve week geleden met overtuigende cijfers.

Do 9 nov. 2023

UEFA Conference League

Stand Groep E UEFA Conference League 2023/2024

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Aston Villa
6
4
1
1
12-7
+5
13
2
Legia Warschau
6
4
0
2
10-6
+4
12
3
AZ
6
2
0
4
7-12
-5
6
4
Zrinjski Mostar
6
1
1
4
6-10
-4
4
* Actueel tot en met 30 aug. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.