Stevens: 'Er is geen contact tussen Wolfsburg en mij'

Duitse media schoven Huub Stevens naar voren als opvolger van de ontslagen Armin Veh bij VfL Wolfsburg. De coach van Red Bull Salzburg verwijst de geruchten echter naar de prullenbak.

Stevens: 'Er is geen contact tussen Wolfsburg en mij'

'Het is altijd mooi als je naam genoemd wordt', vertelt de Limburgse oefenmeester aan het Oostenrijkse Servus TV. 'Maar er is geen contact geweest tussen Wolfsburg en Huub Stevens. Ik heb bij Salzburg een prima contract en heb het prima naar mijn zin. Ik hoop dat dit zo blijft.'

Regerend Duits kampioen VfL Wolfsburg ontsloeg maandag coach Veh na de matige prestaties in de Bundesliga. De ploeg staat op de tiende plaats en werd uitgeschakeld in de Champions League. Door de derde plaats in een poule met Manchester United, CSKA Moskou en Besiktas is het nog wel actief in de Europa League. Op 18 en 25 februari ontmoet het Villarreal.

In datzelfde toernooi maakte Red Bull Salzburg indruk door in een poule met Villarreal, Lazio Roma en Levski Sofia alle zes de wedstrijden te winnen. In de volgende ronde ontmoet het Standard Luik. In de Oostenrijkse competitie staat de ploeg van Stevens op de tweede plaats. Koploper Rapid Wien heeft twee punten meer. De voormalige coach van PSV werkte eerder in Duitsland bij Schalke 04, Hertha BSC, 1. FC Köln en Hamburger SV.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen