Stramaccioni: 'Stapten aan de kant bij de tegentreffer'

Coach Andrea Stramaccioni van Internazionale is niet tevreden over het spel dat zijn ploeg maandag heeft vertoond in het uitduel met Parma. De coach zag zijn ploeg met 1-0 verliezen en was vooral kritisch over de manier waarop het doelpunt werd geincasseerd.

Stramaccioni: 'Stapten aan de kant bij de tegentreffer'

'We startten niet onaardig', vangt de trainer mild aan. 'Maar de tweede helft was een van de slechtste ooit, we hebben het niet goed gedaan.' Dat was ook het deel van de wedstrijd waarin Parma-spits Nicola Sansone de enige treffer van de wedstrijd maakte.

Sansone mocht een kwartier voor tijd doorstomen vanaf eigen helft en vervolgens laag en hard raak schieten. 'Het was een grote fout en we hebben er een flinke prijs voor moeten betalen. We stonden te slapen. Het was niet dat Sansone een echte actie hoefde te maken, wij stapten gewoon aan de kant voor hem.'

Aanvoerder Javier Zanetti maakte zich ondanks het resultaat geen zorgen over zijn ploeg. 'We moeten nog niet opgeven. Ik denk dat niet veel mensen hadden gedacht dat we op dit moment in de top drie zouden staan (de ploeg deelt de derde plaats met Fiorentina, red.), we moeten gewoon weer onze wedstrijden zien te winnen en daar meteen mee beginnen.'

De Milanezen spelen zondag een thuiswedstrijd tegen Palermo. Door het verlies maandag verzuimde de ploeg in te lopen op koploper Juventus, dat zondag met 1-0 verloor van AC Milan.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's