Stuttgart probeerde Pavlidis-deal te kapen

Reacties

Vangelis Pavlidis rondt spoedig zijn transfer naar Benfica af. Het Duitse VfB Stuttgart probeerde de transfer op het laatste moment nog te kapen, maar dat bleek vergeefs omdat de Griekse spits van AZ naar Portugal wil.

Stuttgart probeerde Pavlidis-deal te kapen
© Pro Shots

AZ en Benfica waren er op hoofdlijnen al uit over een transfersom van ongeveer achttien miljoen euro plus twee miljoen aan bonussen. Pavlidis moest met zijn nieuwe club nog tot een akkoord zien te komen en ook dat is nu gelukt. Het is de bedoeling dat hij in Lissabon voor liefst vijf seizoenen zal gaan tekenen en de transfer spoedig afgerond wordt.

Het Duitse Stuttgart deed op het laatste moment een poging om de transfer van Pavlidis te kapen. Niet alleen was de Bundesliga-club bereid een hogere transfersom neer te leggen, Pavlidis kon daarnaast ook een stuk meer verdienen in Duitsland. Hij heeft echter zijn zinnen echter gezet op een transfer naar Benfica en was niet van zijn stuk te brengen.

Pavlidis zette in Nederland zijn eerste stappen bij Willem ll, waarna hij drie seizoenen lang zijn kunstje bij AZ liet zien. Hij had in Alkmaar nog een eenjarig contract.

Lees hier meer over de ontwikkeling van Vangelis Pavlidis.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer AZ
Meer over AZ
Meer Benfica
Meer over Benfica
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.