Succesvolle rentree Bouma in oefenduel met Chelsea

Wilfred Bouma heeft maandag zijn rentree gemaakt in een oefenwedstrijd tegen het beloftenteam van Chelsea. De linksback van Aston Villa hield het de volledige negentig minuten vol.

Voor Bouma betekende het zijn eerste wedstrijd sinds de breuk in zijn rechterenkel, opgelopen tijdens de Intertoto-wedstrijd tegen het Deense Odense BK in juli vorig jaar.

Het oefenduel eindigde in een 4-3 overwinning voor The Villans, ondanks een vroege voorsprong voor het reserve-elftal van Chelsea. Voormalig PSV-verdediger Patrick van Aanholt opende al in de derde minuut van de wedstrijd de score namens de bezoekers.

De ook aanwezige Guus Hiddink zag aan de kant van Chelsea twee grote namen meespelen: Mickaël Essien en Ricardo Carvalho. Essien scheurde begin september de kruisbanden van zijn rechterknie af, Carvalho kampte sinds januari met een hamstringblessure.