Tadic krijgt na ophef nu wel basisplaats bij Servië

Reacties

Dusan Tadic staat donderdagmiddag in de basis bij Servië. De voormalig Ajacied was tegen Engeland nog invaller, tot zijn eigen ongenoegen. Bondscoach Dragan Stojkovic heeft in het duel met Slovenië wel een basisplaats voor zijn aanvoerder.

Tadic krijgt na ophef nu wel basisplaats bij Servië
© Pro Shots
Slovenië
Slovenië
1 - 1
Servië
Servië

Verrassend genoeg begon aanvoerder Tadic op de bank in het eerste EK-duel van Servië. Aan de Servische media vertelde hij het daar niet mee eens te zijn. 'Ik ben de aanvoerder en beste speler, dus ik zou moeten starten.' Vervolgens is er een gesprek geweest in het Maximilian Hotel in Augsburg tussen de trainer en de spelers, waarin Tadic zijn excuses heeft aangeboden voor zijn teksten.

Nu keert hij terug in de basis. Hij speelt in de rug van Aleksandar Mitrovic en Dusan Vlahovic. Voormalig voetballer van NAC Breda, AZ en Ajax Nemanja Gudelj is zijn basisplaats juist kwijt. Hij zit net als ex-speler van FC Groningen Filip Kostic op de bank. Oud-NAC-speler Ivan Ilic staat wel op het middenveld.

Het duel tussen Slovenië en Servië gaat om 15.00 uur van start. Slovenië staat met één punt derde in de poule met verder ook Engeland en Denemarken. Servië is nog puntloos en bezet de laatste plek. Om 18.00 uur staan ook Engeland en Denemarken tegenover elkaar.

Do 20 jun.

Europees Kampioenschap

Stand Groep C Europees Kampioenschap 2024 Germany

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Engeland
3
1
2
0
2-1
+1
5
2
Denemarken
3
0
3
0
2-2
0
3
3
Slovenië
3
0
3
0
2-2
0
3
4
Servië
3
0
2
1
1-2
-1
2
* Actueel tot en met 3 jul. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.